Service

Alt for mange VVS skadestilfælde i danske hjem skyldes defekte installationer. Installationer hvor der er anvendt produkter af for ringe kvalitet, eller hvor lovpligtige foreskrifter ikke er overholdt. Ofte begge dele desværre. Det kan betyde, at din forsikring ikke dækker eksempelvis en vandskade, da VVS produktet simpelthen ikke er anvendeligt og lovligt under danske forhold. I en tid hvor alt for mange husejere har valgt disse hurtige og ”billige” løsninger, kan det være en god ide at få gået dine VVS installationer efter i ordentlig tid. Rettidig omhu betaler sig ofte – også for de fleste husejere.

Hos Sejling VVS kan du ved overtagelse af ny ejendom få selskab i gennemgang af husinstallationer af en af vores mest erfarne installatører, så du fra start ved hvad tilstanden i huset er. Den slags kan være rart at vide, før slutsedlen er skrevet. Ofte er der også store besparelser i varme og vandforbrug at hente, selvom slutsedlen er skrevet for flere år siden. Inteligente VVS løsninger er næsten uden undtagelse også økonomibesparende løsninger i den samlede husstandsøkonomi.

Med 20 år i bagagen har Sejling VVS en kort, men konkret holdning til service som har bevist sit værd. Alle medarbejdere forventes at behandle vores kunder, som de selv vil ønske at blive behandlet. Sejling VVS drives også i dag, 20 år efter startskuddet, med stifteren Carsten Sejling i spidsen for holdet. Hos Sejling VVS tager vi vores kundeforhold personligt. Værdien af glade og tilfredse kunder kan sjældent overvurderes.