Fjernvarme

Fjernvarme er en vedligeholdelsesvenlig varmekilde, billigt at vedligeholde. En ny fjernvarmeinstallation giver kort sagt bedre varmeøkonomi og stabil opvarmning af såvel bolig som brugsvand.

Hos Sejling VVS leverer vi kun de bedste fjernvarmeinstallationer til Nordsjællandske huse og sommerhusejere. Det kan mærkes i vores omdømme. Vi har de sidste mange år udelukkende anvendt produkter til fjernvarmeinstallationer fra Gemina Termix, et Danfoss ejet selskab med lige så høje krav til effektivitet som hos Sejling VVS. Du kan læse mere om Germina Termix her

De moderne, støjfri og brugervenlige varmevekslere, Sejling VVS arbejder med, leveres i et kompakt og tidløst design, som kræver så lidt plads, at det gamle fyrrum kan anvendes til andre og mere sjove formål.

Vi ved godt, det lyder lidt tosset, men hos Sejling VVS synes vi, at fjernvarme er rigtig spændende, fordi det giver så stor driftsikkerhed og brugervenlighed for slutbrugeren. Prøv os af på vores paratviden. Ring gerne til os, så vi sammen finder ud af, hvad der er den rigtige løsning for dig.

Når Sejling VVS installerer en ny fjernvarmeinstallation, så påtager vi os også alt det praktiske fra nedtagning af den gamle veksler og sørger for godkendelse hos det lokale varmeværk for det udførte arbejde.